10 naturlige antibiotika, at du vil føle sig meget bedre

Du behøver ikke at gå på apoteket eller til lægen, hvis du ønsker at spise de bedste antibiotika på markedet. Du kan bare finde dem i naturen, uden orden eller minimale doser, og især uden risiko for at lide af forstyrrende eller farlige bivirkninger for dit helbred.
Naturlige antibiotika, mirakel produkter!
For at undgå infektion, i stedet for at gå til apoteket og forbruge kemiske medicin, kan du vælge sundere og mere naturlige muligheder:
Grapefrugt eller pomelo frø
Du kan finde ekstrakt af grapefrugt frø i helsekost butikker, eller tør disse frø, når du spiser frugter, før dunkende med en morter.
Hvidløg
Hvidløg er en af de bedste fødevarer, der er på markedet. Mange af fordelene ved denne plante anvendes i forskellige opskrifter, og en af dens vigtigste egenskaber er dens antibakterielle effekt.
Kolloid sølv
Kolloid sølv vand er let tilgængelige i helsekostforretninger og er giftigt i noget.
Hun har evnen til at tilintetgøre løbet 650 patogener, der forårsager mange sygdomme.
Echinacea
Denne plante hjemmehørende i Nordamerika blev brugt af indianerne til at helbrede sår, både med sine blade, at rødderne.
Desuden er denne plante har evnen til at forebygge infektioner, styrke immunsystemet og stimulere produktionen af lymfocytter.
Propolis
Dette stof er produceret af bier, når de genvinde pollen og saft af planter og blomster.
Bier bruger propolis til at holde i en god tilstand af hygiejne deres bikube, men også for at beskytte den mod indtrængen af fremmedlegemer.
C-vitamin
Mange frugter og grøntsager giver C-vitamin til vores krop. Dens egenskaber er spektakulære, især når de anvendes til forebyggende formål.
Oregano
Hvis du kan finde oregano olie er endnu bedre. Det er lavet af bladene af denne plante og indeholder aromatiske stoffer med gode antibakterielle egenskaber.
Det hjælper til at bekæmpe mange infektioner, og er meget mere effektiv end mange af de antibiotika, der sælges i apoteker.
Den oliven blade
Uddraget af oliven blade er en mirakuløs stof, der opnås, når planten transformeres.
Det har antimikrobielle egenskaber.
Astragalus
Dette er en kinesisk fabrik, ukendt i den vestlige verden, men i vid udstrækning anvendes i traditionel medicin i landet.
Grøn te
Du har måske hørt af egenskaberne af denne te at tabe sig og bekæmpe væskeophobning. Men det har også mange andre egenskaber.
Dens hovedkomponent, epigallocatechingallat er meget effektiv mod de fleste orale bakterier.