3 tips til ferie med vand

Er du bare helt skør med vand og ville du ønske, du var født som fisk? Så læs med her, hvor vi giver dig tre gode tips til, hvad du kan gøre, hvis du elsker at holde ferie med eller i vand.

Der er mange muligheder for at plaske, f.eks. ved at tage på spa Nordjylland, men der findes også andre løsninger, du kan overveje. Det ser vi nærmere på her, hvor du kan læse om både spa, dykkerferie og sejlerferie.

Det kan du overveje

Spa

Luksusmåden at tage på vandferie på, må helt afgjort være spa Nordjylland. Her kan du boltre dig i stedes spafaciliteter som f.eks. dampbad, sauna eller bare ligge og flyde i de forskellige bassiner. På spa Nordjylland kan du, udover at nyde vandet også gå opdagelse i denne nordligste landsdels smukke natur.

Dyk

Hvis spa Nordjylland ikke lige er sagen, kan det være, du er mere hooked på en dykkerferie. Hvis du ikke allerede har et gyldigt dykkercertifikat, kan du købe en ferie, hvor du tager det. Du kan naturligvis også vælge blot at snorkle, det kræver intet certifikat, men med flasker kan du dykke langt ned under vandoverfladen og se flotte fisk, planter og måske et vrag.

Sejlerferie

Er der en lille Troels Kløvedal gemt i dig, og har du lyst til at komme ud på de blå oceaner kan du tage på sejlerferie. Måske kender du nogen, der har en båd, så kan du prøve, om du kan komme med som gast. Med lidt instruktion og learn-as-you-go kan du fint bidrage til sejladsen. Om ikke andet kan du tilbyde at lave mad ombord og på den måde være til nytte. Inden du hopper i sejlerskoene og går ombord, skal du måske lige overveje, hvor søstærk du er. Det kan blive en lang tur over Atlanten med hovedet nede i en balje.

Der er altså nok at vælge i mellem, hvis du længes efter ferie med vand. Skulle ovenstående muligheder ikke falde i din smag, kan du naturligvis blot sætte kursen mod den nærmeste strand og hoppe i bølgerne.