7 fordele ved at flytte til de tropiske lande

Det kan godt ske sommerne i år har været varm, men det er ingenting sammenlignet med den varme, man finder hele året rundt i mange tropiske lande. Luftfugtigheden er typisk også højere, så det føles endnu varmere, da man ikke bliver kølet ned af at svede. Det lyder måske ikke så rart, men når man først har vænnet sig til det og sørget for, at der er klimaanlæg indendørs, så er det slet ikke noget problem. Og der er mange fordele, som du kan læse mere om her.

Den første fordel vi vil nævne er, at man aldrig behøver at skovle sneen væk, da det aldrig bliver vinter. Det lyder måske trist, at chancen for en hvid jul altid er nul, men når du sidder med en mango smoothie på stranden, mens du hører Last Christmas igen igen, så savner du med garanti ikke sneen.

Du får desuden ikke brug for nogen jakker, hvis du flytter til de tropiske lande, med mindre du vil bevæge dig rundt udenfor uden en paraply, når det regner. I så fald er regntøj stadig nødvendigt, men mængden af regn varierer meget i troperne.

Der er heller ikke brug for sweaters eller andet varmt tøj, så du kan godt bede bedstemor om at pakke sit strikkegarn væk, for den slags er der aldrig brug for i de varme lande. Hun strikker dog nok alligevel, da det bare er noget bedstemødre gør.

Du kan dog stadig pakke dig ind i varmt tøj, hvis du vil svede endnu mere. Det kan være en fordel at have en sauna uanset hvor man bevæger sig hen, men nogle vil nok også mene det er en ulempe. Det skulle være godt for helbredet, men om man kan få for meget må du selv undersøge.

Hvis du alligevel vælger ikke at pakke varmt tøj, så kan du nemt nøjes med en lille rygsæk, hvor der er plads til alle dine ejendele. Hvis du bliver minimalist kan du endda få plads til alt det, en familie på fire har brug for, i en enkelt taske, der tæller som håndbaggage i lufthavnen. Det gælder selvfølgelig ikke, hvis du vil have din computer med.

Hvis du tager din computer med og kan finde et job, hvor du får dansk løn mens du arbejder fra udlandet, så kan du både leve billigt i for eksempel Vietnam og på den måde bruge så lidt som 10% af din indtægt på leveomkostninger. Med et job i den lidt højere ende af lønskalaen kan du arbejde én måned om året og holde ferie resten af tiden.

Til sidst er der den helbredsmæssige fordel, at du uden tvivl får nok vitamin D, som er en af de vitaminer, der er størst brug for at tage som pille, hvis man bor i Danmark.