Æggekage med bacon, forårsløg og rugbrød | Coop.dk Opskrifter

Æggekage der er både er nem og velsmagende. Vi har prøvet at lave den hjemme, og det er faktisk nemt. Se med og prøv selv 🙂

Subscribe på kanalen og vær opdateret på kommende opskrifter:

Opskrift

Ingredienser:
4 stk. æg
1/2 dl mælk
4 skiver rugbrød i firkanter
6 skiver tørsaltet bacon
Salt og hvid peber
4 stk. forårsløg (delt og vasket)
1 spsk. sennep
4 stk. blommetomater
3 spsk. reven vesterhavsost
Smør til stegning
1 tsk. røget salt
1 bdt persille

Sådan gør du:
Kom æggene op i en skål med salt og peber samt mælk. Tilsæt herefter sennep. Pisk i et minut.

Tænd for panden, kom lidt smør på, sammen med rugbrød, bacon og de skårne forårsløg.

Så tilsætter du æggemassen, lad den stå ca. 1 minut, herefter er bunden sat. Tag en gaffel og løft lidt i kanten, så der kan komme lidt mere masse ind. Skru ned for varmen og hold øje. Det tager ca. 7-9 minutter( tip! tilsæt evt. 1/2 tsk. bagepulver i massen, så hæver den).

Kom persille og tomater i, og drys med lidt reven vesterhavsost.

Velbekomme.