American Sniper – Trailer 2 (DK)

Fra instruktør Clint Eastwood kommer American Sniper med den to gange Oscar-nominerede Bradley Cooper (Silver Linings Playbook og American Hustle) i hovedrollen som Chris Kyle, den mest dødbringende snigskytte i USAs militærhistorie. Men denne ægte amerikanske helt havde meget mere at byde på end blot sine færdigheder med en riffel.
Snigskytte for flådens specialstyrker Chris Kyle sendes til Irak med kun en mission: at beskytte sine soldaterkammerater. Hans store præcision redder et utal af liv på slagmarken, og som fortællingerne om hans modige bedrifter spreder sig, får han navnet “Legende”. Men rygterne om hans evner når også om bag fjendens linjer, og han bliver snart et eftersøgt hovedmål for oprørerne.
På trods af faren, og den belastning, det er for hans familie derhjemme, gør Chris tjeneste i Irak i fire udmagrende gange og bliver derved selve symbolet på specialstyrkernes credo: “Leave no man behind”. Men da han vender hjem, finder Chris ud af, at det er krigen, han ikke kan lade tilbage.
På rollelisten ses også Sienna Miller (HBOs The Girl), Jake McDorman, Luke Grimes, Navid Negahban, Keir O’Donnell, Cory Hardrict, og Erik Ladin. American Sniper er baseret på Chris Kyles selvbiografi af samme navn, skrevet i samarbejde med Scott McEwan og Jim DeFelice. Bogen blev en kæmpe bestseller og lå 18 uger på New York Times’ bestseller-liste, 13 af dem som nr. 1.