Brug dine feriepenge

Nu har vi danskere endelig fået lov til at modtage vores indefrosne feriepenge. Og dette har flere af os både ventet længe på og ikke desto mindst har haft brug for. Her skylder vi at støtte alle de lokale danske butikker rundt omkring i landet, da disse har været de, der har blødt mest under vores alles trælse corona periode. Derfor vil jeg i nedenstående komme med 4 steder, hvor du bør bruge dine feriepenge og støtte de lokale i Danmark.

De 4 steder er:

  • Restauranter
  • Diverse special butikker
  • Smykker
  • Hoteller

Restauranter

En af de brancher, der bløder mest herunder corona har klart været restauranter. De har længe været tvunget til at være lukket og flere har endda været blevet straffet for at forsøge at overleve og trække en smule omsætning hjem. I samme stil som vi heller ikke har haft muligheden for at må have gået ud at spise kan vi derfor slå 2 fluer med et smæk. Nemlig fantastisk hyggelig aften ude og at støtte de lokale og deres genrejsning.

Diverse special butikker

Danmark lever af diverse små special butikker, der med tiden vokser sig store og derved også begynder at eksportere til udlandet. Disse små hyggelige butikker er ligeledes de butikker som den almene dansker elsker allermest at handle ved, da de er små og hyggelige. Det er derfor vigtigt, at støtte disse butikker, hvis du stadig gerne vil handle ved dem om 2 år.

Smykker

Smykker og guldsmedebranchen som helhed har haft taget et ordentligt dyk i omsætning, hvis ikke de i tide havde haft succes online og fået bygget en væsentlig profil op her. Alle ved, at det er så meget sjovere at komme ned i en fysisk butik og prøve ringene på og derved også det at se smykkerne på en med det samme i stedet for, at dette skal sælges til en. Derved har du altså lige nu mulighed for både at forkæle dig selv med et par nye øreringe og samtidig støtte din lokale guldsmed.

Hoteller

Sidst men ikke mindst er hotellerne. Disse har blødt hvis ikke mere så hvertfald lige så meget som restauranterne. De har været tvangslukket for alt andet end nødvendigt erhverv i stort set hele periode. Så tag derfor din kæreste med på en hyggelig getaway og støt det danske samfund!