Du tror det måske ikke, men det siger faktisk rigtig meget om dig som person, hvor du har valgt at bosætte dig henne i landet. Det gør stort set alle vores valg gennem livet faktisk, og der er mange studier, der viser, hvordan bestemte personligheder passer ind i bestemte bokse med dertilhørende træk og typiske kendetegn. Selvfølgelig er der undtagelser frem for reglen  – det vil der altid være ? men ikke desto mindre er det i rigtig mange tilfælde muligt at kortlægge, hvilke typer og personligheder der gør hvad, tænker hvordan, mener dit og dat, og så videre. Det er ret så spændende, og med stor sandsynlighed passer du også ind i en boks i mange af tilfældene. For eksempel er der rigtig meget karaktertræk og personlighed forbundet med, hvor man vælger at placere sig henne i landet. Her skal du ikke tænke på de typiske fordomme, der findes, som for eksempel forskellen på jyder og københavnere, men der findes mere nuancerede og gennemtænkte forskelle, som alle sammen stammer fra grundig forskning og studier.

Der er et yndigt land
Nok er Danmark et lille land, men derfor er der alligevel væsentlige forskelle på os danskere. Og mange af dem kan faktisk bestemmes ud fra geografi, og hvor vi bor. Har du for eksempel valgt at bosætte dig på landet og have hele din dagligdag i fredelige og rolige omgivelser, viser det, at du værdsætter det rolige tempo og ikke har brug for unødvendig larm og støj omkring dig. Måske har du endda rigtig langt til naboerne, hvilket passer dig fint, for så kan du selv opsøge kontakt, når behovet er der. Du kan godt lide, at der er meget plads omkring dig, modsat de mennesker, der vælger at bo i de større byer. Her er det det hektiske, pulserende liv, der trækker, og selv om det kan virke hurtigt og en smule stressende, stortrives du i det og får nærmest mere energi, jo mere der sker. Det gør ikke noget, at pladsen er trang, for det er beliggenheden og den tætte kontakt

Det er vigtigt at vise, at man er stolt over, hvor man kommer fra, og det kan man gøre på forskellige måder. Man kan selvfølgelig gøre det på den direkte måde og sørge for at sige det, når det passer ind i samtalen, men kan også vise det via sin bolig. Hører du for eksempel hjemme i Århus, vil en Århus plakat være helt perfekt. En Århus plakat egner sig både til stuen, køkkenet, kontoret, og så videre, og så er den tilmed perfekt som gave. Med en flot Århus plakat viser du dine omgivelser, at du er stolt og glad over, hvor du kommer fra ? og det er vigtigt. Der er en grund til, at du har valgt at bo lige præcis der, hvor du gør, og det er højst sandsynligt fordi, at netop dette sted passer til lige netop den person, du er.