Gave

Dette er den sikreste gave – hver gang!

Er du træt af altid at være på bar bund, når det er på tide at købe en gave til den nærmeste fødselsdag, bryllup, barnedåb, indflytterfest, eller hvad et nu måtte være? Eller synes du, at det er ved at være ret så kedeligt hele tiden at købe det samme år efter år til den samme person? Det er der heldigvis råd for, for her i denne artikel kan du læse dig til en masse gode forslag til gaver, som gælder til mange forskellige aldersgrupper og mærkedage. Så tag at læse med, og lad dig inspirere!

Det er tanken, der tæller, meeen…

Selv om det gamle ordsprog siger, at det er tanken, der tæller, er det nu alligevel ret så vigtigt, at selve gaven er spændende og noget, som modtageren kan bruge. Selvfølgelig skal der ligge en masse kærlighed og tanke bag, men er det ikke det mest optimale, hvis man kan kombinere det med en gave, man også rent faktisk kan bruge? Jo, selvfølgelig! Nedenfor finder du en række gode forslag til netop den slags gaveidéer.

Gavekort, men ikke den kedelige slags – nej, den personlige slags! De kan både være hjemmelavede, hvor du selv kreerer et med lige præcis den ting, som du synes, at vedkommende skal have. For eksempel 1 års gratis græsslåning, 5 valgfrie weekenders babysitning, 1 brunch med dig – det er helt op til dig, hvad, du synes, at vedkommende fortjener. Du kan også investere i et butikslavet gavekort, men vælg et, som siger noget om modtageren; eksempelvis til en specialbutik, som, du ved, vil falde lige i den heldige modtagers smag!

En ting, som passer både til fødselsdage, bryllupper, barnedåb – ja, de fleste mærkedage – er plakater. Plakater egner sig til alle aldre og alle slags indretninger, så de er mere end oplagte som dit næste gavekøb. Gå på jagt i det kæmpe univers og find tonsvis af gaver til de næste mange kommende begivenheder, du har i kalenderen.

Det kan også være, at du har lyst til at give en oplevelse, hvilket også er en fabelagtig idé! Men drop de færdiglavede bokse, som man kan købe allevegne, for de er upersonlige og går hurtigt i glemmebogen. Tænk eventuelt over noget, som i kunne lave sammen, og undersøg derefter om du kan købe et gavekort til det. Hvis ikke, kan du passende lave et selv.

Har du god tid, er det en rigtig god idé at gå i tænkeboks og forsøge at finde frem til nogle ting, som vedkommende måske engang har nævnt, at han eller hun havde brug for. De har måske ikke sidenhen nævnt denne specifikke ting, men det betyder ikke, at de ikke længere ønsker den! Kan du komme i tanke om noget? Køber du en gave ud fra sådan en tanke, vil det være prikken over i’et at vedlægge en seddel, hvori du skriver, hvorfor du giver lige præcis denne gave, og hvordan du kom frem til det. Modtageren vil blive ellevild over, hvor mange tanker og overvejelser, du har lagt bag!