Fem populære rifler blandt jægere

Der findes mange forskellige producenter af rifler til jagt. Er man en erfaren jæger, ved man også hvad man søger i en jagtriffel og det endelige valg, bliver i sidste ende truffet ud fra præference omkring mærker. Vi har samlet en liste med fem af de mest populære våbenproducenter af jagtgeværer, som bliver forhandlet på det danske marked.

Beretta
Beretta a er en stor anerkendt våbenproducent fra Italien med mere end 500 års branche erfaring, hvilket gør virksomheden til en af de ældste våbenfabrikker i verden. Beretta’s navn er derfor et kvalitetsstempel og deres produkter er kendt for kompromisløs kvalitet og unikt design, produceret i de bedste materialer. Beretta producerer både pistoler og geværer, men i Danmark er de især kendte for deres jagtgeværer, hvor Beretta Silver Pigeon må siges at være en af favoritterne.

Remington
Remington er et amerikansk mærke og deres våbenproduktion har eksisteret i mere end 200 år, hvilket har givet dem en unik position i våbenindustrien. Remington’s produktserie består af et stort udvalg af særligt jagtgeværer og ammunition. Riflerne med det klassiske look er blevet et populært valg blandt danske jægere. Den høje kvalitet betyder god værdi for pengene og sikre et jagtgevær der holder i mange år. Deres Remington 870 model, er blandt de mest succesfulde haglgeværer nogensinde og er blevet solgt i millioner af eksemplarer. Remington er også førerende indenfor ammunition, hvor deres innovative tilgang til produktudvikling, sikre et produkt i særklasse.

Sauer

Sauer er tyskernes bedste svar på kvalitet og innovation inden for våbenindustrien. Sauer har eksisteret siden 1751 og de producerer rifler til den kvalitetsbevidste jæger. Deres produkter tager udgangspunkt i kundernes ønsker og behov, men de formår at gøre det unikt og skille sig ud fra alt andet på markedet. Blandt deres mest klassiske modeller kan nævnes Sauer 202, mens at Sauer 100 modellen er en af deres nyeste top lanceringer.


Browning

Browning er en anden velkendt amerikansk våbenproducent. Virksomheden er i sær kendt for deres single-shot riffel, som de har patent på; hvilket blev startskuddet til deres succes i våbenindustrien. Sidenhen har Browning introduceret mange nye modeller og deres haglgeværer et blandt de bedste på markedet.

Bettinsoli
Bettinsoli er endnu et Italiensk mærke. Bettinsoli producerer Jagtgeværer i top kvalitet til meget rimelige priser, hvilket gør våbenproducenten til en favorit blandt mange førstegangskøbere. Bettinsoli geværer forhandles af mange våbenbutikker i Danmark og er et anerkendt mærke blandt jægere.