Find Kleins gode dyrebøger på nettet

Der er masser af bøger, man kan læse for sine børn. Børn elsker højtlæsning, især hvis der også er billeder, man kan pege på og snakke om. Hvis man læser bøger med sine børn, så skal man væbne sig med tålmodighed. Børn afbryder skamløst, hvis de har spørgsmål til et eller andet. Også når det er allermest spændende i historien. Det er der ikke noget at gøre ved. Hvis man bliver irriteret over det, så får man en dårlig oplevelse, og det er der jo ikke noget ved.

Sebastian Klein er gift med Rikke Klein, som er lærer. Hun hjælper Sebastian med at skrive bøger om dyr. Sebastian Kleins bøger om dyr og natur er noget af det bedste at læse op for sine børn. De bliver klogere af det, og fortællingerne er vanvittigt spændende. Og det at Rikke Klein er lærer, det gør, at bøgerne har en pædagogisk vinkel, som gør det endnu mere lærerigt for børn, at læse Sebastians bøger. Der er bøger om ulve, næbdyr, hajer og mange flere spændende dyr i denne serie.

En sjov måde at lære

Hvis man gerne vil lære børn noget nyt, så er det altid en god ide at have en spændende historie til. Det har Sebastian og Rikke Klein bevist med deres bøger om forskellige dyr. Der ligger masser af læring gemt i historierne, som kommer ind sammen med fortællingerne. Og sådan har det nok altid været med læring. Allerede i de tidligste tider har mennesket fortalt historier, der havde en pointe, som man kunne lære af. Det er et urgammelt koncept.

Bog & Idé har de gode dyrebøger

Hvis du leder efter bøgerne af Sebastian og Rikke Klein, så kan du finde dem hos Bog & Idé. Men faktisk behøver du ikke at gå ind i en fysisk butik for at købe dem. For bog-ide.dk er en webshop, hvor man kan finde alt det, man også kan finde i de fysiske butikker. Man kan læse om den og bestille dem hjem, og der er ingen kø ved kassen, når man skal betale. Smart!