Fish and chips opskrift – nem børneret med fisk – se her

Fish and Chips er en sikker vinder i de fleste børnefamilier og derfor en god måde at sikre sig, at familien får spist nok fisk. Denne fish and chips ret er samtidigt utrolig nem og hurtig at lave. Se videoen eller læs opskriften her:

Mange familier får ikke spist nok fisk, fordi det kan være svært at lokke fisk i børnene, eller fordi de synes, det er besværligt at lave fisk. Med denne Fish and Chips opskrift undgår du begge problemer. Den er nemlig super nem og hurtig at lave og meget børnevenlig.
Fish and Chips er en klassiker, som børnene vil elske. Den serveres med hjemmelavede kartoffel- og rodfrugtfritter, som nemt og hurtigt tilberedes i ovnen. Den lækre færdiglavede citronsauce, der blot skal opvarmes, gør retten endnu nemmere og hurtigere at lave.

For at lave Fish and Chips skal du bruge:
1 ps. NemFisk Citronsauce
600 g kartofler
800 g rodfrugter (gulerod, persillerod og rødbede)
3 spsk. Olivenolie
1 citron
1 tsk. tørret timian
75 g mel
75 g rasp
1 stort æg
1000 g torskefilet
50 g smør og 2 spsk. olie til stegning
friske krydderurter
salt og peber

I videoen ser du, hvor nemt du kan lave Fish and Chips retten. Du skal blot blande mel rasp, salt og peber til panering, vende torskefileterne i æg og panering og stege dem. For at lave pomfritterne, skal du blot skære kartofler og rodfrugter og bage den i ovnen med olie og krydderurter. Server med den opvarmede NemFisk citronsauce.

Glyngøres NemFisk citronsauce går godt til de fleste fiskeretter. NemFisk er et helt nyt sortiment af færdigtænkte retter, som gør det nemt at lave god fisk til hverdag. Tag fisken – fersk eller fra frost – læg den i et ildfast fad og sæt i ovnen i 20 minutter. Produkterne er udviklet, så de passer perfekt til fisk. Produkterne har en dejlig mild smag, som hele familien kan lide, og de er naturligvis helt uden konserveringsmidler. De forskellige smagsvarianter gør det nemt for forbrugeren at variere sine fiskeretter. Der findes 4 varianter og en pose passer til 4 personer. Læs mere om NemFisk saucerne her: