Vegansk fiskefilet – se opskriften her:
Lad fisken svømme og server sprøde fileter lavet af grøntsager til julefrokosten. Det smager selvfølgelig ikke af fisk, men den smager mindst lige så godt og remouladen, den går du heller ikke glip af.
Subscribe på kanalen og du vil modtage ugens nye lækre madopskrift |
Opskrift – 9 personer
Ingredienser:
300 g. tykke persillerødder el. pastinakker i 1 cm tykke skiver
2 dl. kikærtemel
2 – 2 ½ dl. vand
1 fed hvidløg, fint revet
1 tsk. sød paprika
1 tsk. urtesalt
1/2 tsk. karry
1/4 tsk. hvidpeber
1/8 tsk. røget paprika
Glutenfri rasp eller fuldkornsrasp til panering
REMOULADE:
3 spsk. fin piccalilly
2 spsk. vegansk mayonnaise
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader og kom bagepapir på en bageplade.
Skær persillerødderne i skiver, læg dem på pladen og bag ved 200 grader i 10 minutter.
Rør kikærtemel sammen med hvidløg, krydderier og vand til en tyk pandekagedej.
Dyp de bagte persillerodskiver i dejen og derefter i raspen.
Placer de panerede skiver på bagepladen. Bag fileterne i ovnen i 10 min.
Fileterne kan også steges på en medium varm pande, her bliver de endnu mere sprøde.
Rør alle ingredienserne til remouladen sammen.
Server de veganske fiskefileter på rugbrød, toppet med remoulade og citron.
Rør alle ingredienserne til remouladen sammen.
Links:
Følg os på facebook
Følg os på instagram
Følg bloggen