Fiskeopskrifter: sådan du laver lækker torsk på kun 10 minutter – det er nem aftensmad | REMA 1000

Fiskeopskrifter på kun 10 minutter. Se hvordan du laver nem aftensmad med torsk. Vores kok viser dig vejen til lækker og nem torsk. Nem aftensmad skal være hurtigt og smage godt, derfor har Per Thøstesen lavet flere lækre fiskeopskrifter, med bl.a. torsk, så du kan lave nem aftensmad uanset om du er single eller har familie. Fiskeopskrifter med torsk er nemme og hurtige, da torsk kan laves hurtigt.
NEM AFTENSMAD ER OGSÅ ALLE INGREDIENSER SAMMME STED
Når du laver fiskeopskrifter, og andre slags opskrifter, vil du altid kunne finde samtlige af ingredienserne i vores mange REMA 1000 butikker rundt om i landet. Grunden til dette er, at vi mener det, når vi siger, at nem aftensmad skal være nemt. Derfor kan du købe torsk og alt tilbehøret til vores fiskeopskrifter i alle vores butikker, så du kun skal handle ét sted. Er du klar over, at vores fiskeopskrifter, og især vores opskrifter med torsk, ikke tager mere end 10 minutter at lave?
Du kan lave en nem og hurtig madplan på vores hjemmeside, som du også kan printe bagefter:

FISKEOPSKRIFTER: STEGT TORSKEFILET MED RODFRUGTER OG DILD SAUCE
Til en omgang nem aftensmad med torsk til fire personer skal du bruge:

Stegt torskefilet – nem aftensmad
1 pakke FISK (skær din torsk i grove stykker), ½ økologisk citron og smør

Garniture til torsk
1 rødløg, 1 håndfuld sukkerærter, lidt revet citronskal, 1 tsk. revet ingefær, ¼ blomkålshoved, 2 pastinakker og 2 persillerødder.

Cremet dildsauce til fiskeopskrifter
2 rødløg, 3 spsk. hvidvinseddike, ¼ liter piskefløde, revet citronskal, 1 bundt dild, revet muskatnød og 1 tsk. revet ingefær

ET LILLE TIP TIL PANDESTEGNING AF TORSK OG FISKEOPSKRIFTER GENERELT
Til dine fiskeopskrifter, og særligt torsk, er et lille fif, når du steger fisken på panden, at du lægger dine fiskestykker med god plads imellem sig. Grunden til dette er, at den kolde fisk, torsk i dette tilfælde, vil køle hinanden, hvis de ligger tæt op af hinanden. Dermed bliver din fisk ujævnt stegt, og der er stor risiko for, at torsken ikke kan tilberedes helt perfekt. Det ville være synd, hvis få manglende centimre ekstra plads mellem din torsk var skyld i, at dit forsøg på nem aftensmad blev forpurret. Med opskrifter på nem aftensmad og dette lille fif, så kan du lave lækker torsk på kun 10 minutter.

Følg REMA 1000 på de sociale medier:
—————————-
Like os på Facebook:

Følg os på LinkedIn

Plus os på Google+

——————

NEM AFTENSMAD: ”DET GÅR MEGET STÆRKT”
Kokken i videoen er Per Thøstesen fra Bistro Boheme, der ligger i København. Han har kreeret mange forskelige fiskeopskrifter for REMA 1000, så du kan lave nem aftensmad. Fiskeopskrifter er gode at have, da vi skal spise fisk to gange om ugen – her er torsk en rigtig lækker og god spise. På grund af at Fødevarestyrelsen har anbefalet, at vi spiser fisk to gange om ugen, har vi fået Per til at lave forskellige fiskeopskrifter, så du hurtigt kan lave nem aftensmad til dig selv eller familien. Som Per siger i videoen, så går det meget stærkt, når du først har ingredienserne til vores torsk klar. Fiskeopskrifter behøver ikke være langsommelige og svære at lave – det er hele udgangspunktet for vores stegte torsk opskrift.
Få gode fifs til hvordan du laver en lækker fiskesalat:

HVORFOR FISKEOPSKRIFTER MED TORSK?
I vores fiskeopskrifter med torsk, kan du lave nem aftensmad på utrolig kort tid, samtidig med at du bevarer al smagen. Torsk er en lækker fisk, og når du laver torsk med forskellige slags grøntsager til en gang nem aftensmad, så får du en helt unik samlet smag. ”Efter 10 minutter har vi en hverdagsret med masser af grønt og dejlig fisk – billigt, hurtigt og nemt”. Det er da ikke så ringe, når du bare vil have en omgang nem aftensmad. Det synes vi i hvert fald ikke, og derfor har vi lavet mange flere lækre fiskeopskrifter, så du kan få lækker mad, samtidig med at du kan lære at tilberede torsk på forskellige måder – hvis du har mod på det selvfølgelig. Du kan også prøve kræfter med de mere avancerede retter, når du har prøvet alle vores nem aftensmad opskrifter.
Se flere forskellige fiskeopskrifter og andet lækkert lige her:

SOM EN FISK I VANDET
Vi håber, at du har nydt vores video og den lækre torsk. Vi vil i hvert fald lave en omgang nem aftensmad med noget lækkert torsk, inden vi kigger på de andre fiskeopskrifter.

Velbekomme!