Foreslag til den sjovefirmatur

Det kan være svært at finde ud af hvor den årlige firmatur skal gå hen. Der er selvfølgelig flere faktorer involveret, men vi har prøvet at komme med nogle sjove aktiviteter indenfor rimelighedens grænser økonomisk.

Tur på landet

Glemt alt om hverdagens ræs og tag dine kollegaer en tur ud på landet. Det kan være en utrolig forfriskende tur, som selvfølgelig skal planlægges med en masse sjov og hygge. Det betyder bare noget at komme helt væk fra hverdagen, og opleve noget helt andet end man er vant til. Samtidig giver det plads til at stresse af og nyde naturen.

Storby oplevelse

 

Skal man til gengæld have en masse kultur og gastronomiske oplevelser kan det være en fordel at drage til storbyen. Her er der mange muligheder for kulturelle oplevelser og nogle af de bedste restauranter i Danmark. En firma udflugt til Århus eller København kan byde på rigtig mange ting, og udvalget af ting man kan lave, er enormt. Dette kan være alt fra museumsbesøg til en sightseeing tour rundt i byen. Her er der også mulighed for at afstemme med medarbejderne hvad de synes kunne være en fed oplevelse og hermed sikre at i får den fedeste tur.

Skitur

I Danmark behøver vi heldigvis ikke at rejse alt for langt for at opleve bjerge med sne på. Selvom en skitur til en firmatur lyder dyrt, behøver det faktisk ikke at være det. Lej en bus til dig og kollegaer og få et par sjove dage i Sverige med ski og hygge. Dette giver også medarbejderne en unik mulighed for en masse sjove og sociale aktiviteter.