Gå Aldrig Tilbage til en Dating Fuser – Eller Hvad?

Når det kommer til eksplosive ting, som fyrværkeri, så er der en meget god tommelfingerregel der hedder, at man aldrig skal gå tilbage til en fuser. Hvis man har antændt lunten, og raketten eller hvad det nu er ikke går i gang, så skal man ikke bare vade hen til den for at se hvad der er sket. Ting der kan springe i luften er farlige, og hvis en mekanisme har fejlet, så er det svært at vide hvad konsekvenserne kommer til at være. Hvert år til nytårsaften er der folk der kommer til skade, fordi de vader hen til en fuser, og den pludseligt springer i luften i hovedet af dem.

Der er dog en anden slags fusere, som folk også har en tendens til at gå tilbage til, og som er langt mere udbredt end fra fyrværkeriet nytårsaften. Og det er dating fusere. Folk man har datet i kortere eller længere tid, og har konkluderet ikke rigtigt er kompatible med én. Måske opførte de sig helt uacceptabelt på en date, eller måske var de én utro efter man havde været i et forhold i 2 år. Det kan være mange ting. Idéen er i hvert fald, at der er tale om en eksplosiv situation. De fleste ved godt på et logisk plan, at det ville være en dårlig idé, at prikke mere til den slags. Der er masser af fisk i havet, så der er ingen grund til at gå tilbage til en fuser.

Men alligevel er det så fristende. Hvor mange har ikke prøvet at give en date en chance eller 10 for mange? Eller endnu værre: at endte op tilbage i armene på sin eks-kæreste. Vi ved at det er dumt, og alle vores venner er typisk også gode til at fortælle os, at det vi laver er helt hen i vejret. Men vi kan ikke lade være.

Jeg har prøvet det på egen krop. Jeg mødte en fyr, der badede mig i komplimenter. Det havde jeg aldrig prøvet før! Han fortalte mig hvor vild han var med min sommerkjole, og hvor sødt et smil jeg havde. Han lagde mærke til det hvis jeg var blevet klippet eller havde købt mig et nyt par sko. Det var fantastisk! Det viste sig dog hurtigt, at han også kunne være rigtigt led. Han viste det ikke de første par måneder, men da jeg først var begyndt at føle mig tryg ved ham, begyndte han at ændre sig fuldstændigt. Det endte med at vi slog op, og jeg ikke så ham i 2 år.

Men for en måned siden løb jeg ind i ham igen. Igen blev jeg badet til i komplimenter. Han var den samme skønne person som jeg oprindeligt havde mødt – der var ingen tegn på den lede person jeg havde forladt. Men jeg vidste at det nok ikke ville vare længe. Jeg skulle ikke være den, der endte med at gå tilbage til en dating fuser, der så sprang i luften på mig.