Min første video er en smule primitiv og gammel, men ikke desto mindre er det lækre opskrifter!
Opskrift:
Ingredienser:
Corndogs:
Slikkepinde-pinde
Raps/Fritureolie
1 æg
1 dl majsmel (½ CUP)
1 dl hvedemel (½ CUP)
2 spsk sukker
2 tsk bagepulver
Salt
1 dl mælk (½ CUP)
1 pakke gode pølser (alle slags dur)
Mix ingredienserne i en minihakker. Sæt pølserne på pinde. Find et højt glas til dejen, og dyp pølserne deri. (Sørg for at olien ikke er varmere end maks. 190grader – den perfekte temperatur er 180 grader). Sørg for at vende dem undervejs – de er færdige når dejen er brun og fast. Lig dem på et stykke køkkenrulle. Server med ketchup og sennep.
Sliders:
500g oksekød
12 sliderboller (fås i feks. Føtex)
Tomat
Cheddarost
Løg
Ketchup
Sennep
Form oksekødet efter bollerne, og sørg for at gøre “bøffen” ca. 1 cm. større i omkreds, da den vil trække sig sammen i ovnen under tilberedning. Drys med salt og peber, og bag i ovnen på 200 grader til kødet er tilberedt efter ønske. Tilsæt ost, og lad bage videre til osten er smeltet.
Skær tilbehør.
Smid bollerne ind i ovnen, og følg anvisning på pakken.
Skær bollerne midt over, og put ketchup på den ene halvdel, og sennep på den anden.
Stabl bøf, tomat, løg, og slut af med top-bollen.
Begge dele serveres varme.