Gaveideer til den vanskelige kvinde

Der er mange, der har oplevet at give en gave, som modtageren ikke sætter pris på. Om skylden for det ligger hos giveren eller modtageren kan diskuteres, og det har du sikkert en holdning til, men det er ikke dét, vi vil snakke om her. Vi vil derimod se på, hvad man kan gøre for at undgå situationen som giver. Anekdotisk er det især nogle helt specielle kvinder, der har det med at være vanskelige, når det drejer sig om gaver. Det er måske ikke tilfældet, når man ser på en større del af befolkningen, men det er nu en gang det, vi kan konkludere, men den information vi har til rådighed – og vi kan jo ikke så godt agere på information, vi ikke har, så lad os i stedet fokusere på de ting, vi rent faktisk kan gøre. For at gøre livet nemmere for dig, der har en vanskelig kvinde i dit liv, vil vi her se på en række gaver, der ofte vil falde i god jord hos selv den mest vanskelige kvinde.

Den nemmeste gave er den dyreste. Der findes selvfølgelig kvinder, der både er vanskelige og ikke spor overfladiske eller grådige, men vores erfaring siger os, at de ting har det med at gå hånd i hånd. Med den antagelse tilføjet er det nemt at se, at en ørering af guld eller en halskæde af ægte perler er en af de bedste gaver, du kan give. Den bedste gave du kan give dig selv er dog nok at finde en anden person, du kan tilbringe tid sammen med.

Andre dyre ting findes i mærkevarer, hvor du ikke kan gå galt i byen med en taske fra Gucci eller noget andet, der koster alt for meget i forhold til, hvad man får. Det behøver dog ikke været dyrt for at tilfredsstille den vanskelige kvinde, hvis hun ikke har en bestemt liste af alt for dyre mærker, hun kan lide. Kvaliteten af tøj fra for eksempel Moss Copenhagen er høj samtidig med at prisen er fornuftig, og så er der en god chance for, at hun ikke ved, hvor lidt penge du har givet, da det er et dansk mærke.

Hvis du har masser af penge kan du selvfølgelig bare bruge dem på et slot eller en luksusbil, men du vil nok have det bedre bagefter, hvis du bare giver hende en kage og donerer alle de pengene du sparer til en velgørenhed eller to. Du kan endda donere pengene i hendes navn og lade hende overrække pengene eller noget i den stil, da hun på den måde får en masse positiv opmærksomhed og desuden får svært ved at klage over gaven – i hvert fald offentligt. Det må da sige at være en win-win situation.