Han kom af med akne, astma, nakkeproblemer og fik bedre humør og mere energi

Josh fra Australien har været frugtspiser i et år, og kom af med både bumser, astma, flat hår, nakkeproblemer og så er han blevet gladere og fået mere energi.
Download gratis ‘Kom I gang guide’:

For personlig coaching
Facebook:
Instagram:
Forum:

—————————
OM LOUISE KOCH
—————————-

Louise Koch er både coach, foredragsholder, forfatter, TV journalist og event arrangør. Hun var tidligere selv meget syg, men har helbredt sig selv vha. en omfattende kost- og livsstilsændring ud fra naturlige principper. Louise har skrevet de to mest omfangsrige bøger om naturlig helbredelse og raw food retningen 80/10/10, der er udgivet i Skandinavien. Bøgerne hedder Naturligt Rask del 1 og 2, og dertil kommer tre e-bøger inden for samme emne.

Louise er certificeret coach med mange års erfaring i helbredsforbedringer vha. både mentale, praktiske og kostmæssige ændringer. Endvidere er hun kvinden bag den store internationale Fresh Food Festival, der afholdes i Danmark hver sommer , samt det danske raw food forum . Hendes ‘Kom i gang guide’ har været downloadet mere en 4.000 gange, og hun har været i medierne adskillige gange med sin historie, herunder i Hendes Verden, Ekstra Bladet, BT og TV2 nyhederne. Louises engelske Youtube kanal har mere end 9.000 abonnenter, og hendes mest populære engelske Youtube video har været set mere end 2 million gange.
Læs mere om Louise Koch her:

———————————-
LÆR MERE OM KOSTEN
———————————–

Bog: Naturligt Rask – Livsstilen:

Bog: Naturligt Rask – Alt om kosten:

Ebog: Grønne smoothies ebog:

Ebog: Sunde raw food opskrifter:

Få Louises gratis ‘Kom i gang guide’:

For ENGLISH see: