Hvad er Zumba?

Zumba er effektiv til folk i alle aldre. Selv pensionister vil være i stand til at opnå fysiske fordele, så de kan forblive stærke og smidig selv i de senere år. Hvis du gerne vil smide lidt af det fedt som vi alle synes vi har lidt for meget af samt at forøge dit livsglæde er Zumba en god metode, da det giver dig muligheden for at regelmæssigt kunne smide kalorier og fedt, samt øge dit motivation og koncentration.

Zumba vil gøre det mere spændende at tabe sig ved at integrere sjov med trin og danse. Zumba fitness giver også rig mulighed for at kombinere forskellige former for træning som vægtløftning eller spinning. Du vil blive begejstret for det selvtillid Zumba giver. Et af de bedste muligheder er gennem Zumba en øvelse regime, der blev skabt af en latinsk fitness instruktør fra Cali, Colombia. Hvis du tænker, hvad det er Zumba fitness handler om, så kan jeg fortælle dig. Det er et fitness-program, der kombinerer dans og motion i ét.

Pr. definition betyder Zumba til at flytte sig hurtigt, og at have det sjovt. Det er et colombiansk ord og når du arbejder ved hjælp denne øvelse rutine, vil du med garanti have det sjovt med de hurtige bevæger.

Fysiske Gevinster

Zumba fitness kan holde dig i godt i stand, da du forbrænder en masse kalorier i løbet af en time. en træningssession tager omkring 1 time. Nogle mennesker siger, du kan forbrænde i omegn af 470 kalorier i en enkelt træningssession. Du skal bare nødt til at træne 2 til 3 gange om ugen for at forblive iform. Zumba fitness kan også øge din motoriske evner og ydeevne.

Mentale Fordele

Når du træner vil et organ, der udsender hormoner, gøre at du føler dig godt tilpas. Og effekten vil øget dit selvværd og selvsikkerhed. Du får en samlet fornemmelse af velvære. Og du vil blive fyldt med energi, dette vil også fjerne mange af dine bekymringer, depression og spændinger. der er yderligere muligheder for sociale samvær og kommunikation med de andre fra holdet. En træningssession er meget sjovt, hvilket betyder at du ikke føler, at alt bliver for ensformigt.

Sociale Gevinster

Med Zumba fitness vil du få forbindelse til andre eksperter og folk, der deler de samme problemer og følelser som dig selv på en regelmæssig basis. Du kan her lære nye skridt og hænge ud med hinanden for ekstra sjov. Du vil også opdage forskellige etniske grupper på grund af den verdensomspændende blanding af rytmer som Zumba fitness indeholder.

Ekspertise Gevinst

Zumba fitness er også for familiemedlemmer og der er også træning for personer, der ønsker at øge sin træning mere end normalt. Der er også mulighed for at blive instruktør indenfor zumba hvor du kan undervise mænd og kvinder i alle aldre fra hele verden, afhængig af din egen og personlige præferencer.

web2media banner