10 stk.
2 dl. hvedemel | 2 dl. fulkornsmel | 2 tsk. bagepulver | ½ tsk. salt | 2 æg | 200 g. græsk yoghurt eller creme fraishe/stiv kokosmælk | 1 dl. mælk | Salt fyld: Skinke | Ost | Cherrytomater | Forårsløg | Sødt fyld: Hindbær | Blåbær | Æbletern | Honing
Tjek at du har: Muffinforme, piskeris og olie
Sådan gør du:
1. Sæt ovnen på 200 grader. 2. Pisk de våde ingredienser sammen og tilsæt derefter de tørre. Bland det hele grundigt sammen. 3. Fyld muffinformene 2/3 op med dej. 4. Top med det ønskede fyld. 5. Bag midt i ovnen i ca. 15 min.
Se flere opskrifter her:
drikke/morgenmadsbuffet/allergivenlig-morgenmad/opskrifter-pa-allergivenlig-morgenmad?cmpid=sn_co_yt_morgenmadforalle