Opskrift på glutenfri protein chokoladekage
Bestil din personlige kostplan nu ?
Forkæl dig selv og din krop med denne velsmagende proteinkage med chokolade og banan. Kagen indeholder ikke mel og er derfor 100 % glutenfri. Proteinkagen er udover protein, rig på
gode kulhydrater, sundt fedt, kalium, E-vitamin og D-vitamin. Kagen har en herlig smag af chokolade, kokos, banan og et strejf af kanel. Konsistensen er fast, og krummen er svampet. Spis kagen som et sundt mellemmåltid, eller server kagen som en dessert for dine
sundhedsbevidste gæster. Server sammen med friske bær, skyr, sukrinmelis eller fedtfattig vaniljeis.
Tid: 1 timer og 15 minutter (arbejdstid ca. 15 minutter)
Personer: 6
Ingredienser:
250 g dadler
100 g kokosmel
2 bananer
1 tsk. kanel
6 æg
200 g mandler
50 g vegetabilsk fedtstof til bagning
3 spsk. kakaopulver
8 spsk. proteinpulver (chokoladesmag)
1,5 dl skummetmælk
Fremgangsmåde:
1. Tænd ovnen på 175 grader.
2. Find din blender eller foodprocessor frem.
3. Start med at blende mandler og kokosmel .
4. Tilsæt æg, dadler og banan. Når det hele er en sammenhængende masse, tilsættes resten af
ingredienserne til dejen. Lad din blender køre, indtil alle ingredienserne er samlet til en jævn masse.
5. Beklæd en springform (22 cm i diameter) eller et fad (21×21 cm) med bagepapir,og kom dejen
over i fadet.
6. Bag kagen i ca. 1 time midt i ovnen ved 175 grader.
7. Tag kagen ud af formen, og lad den køle af på en rist.
Næringsindhold pr. 100g
Kalorier: 301
Protein: 17,2
Kulhydrat: 22,4
Fedt: 17,8
Credit LinusPro
Snapchat: nobellfitness