Nybegynder – Gedde fiskeri!

Intro:

Men har aldrig fisket efter gedden før, og er sikker på at der er nogen stykker derude, ud over mig der gerne vilJeg har i sinde at se hvor mange forskellige arter jeg kan få på krogen i løbet af år 2015 og har altid været fascineret af den
store rovfisk vi har gående i moser og andre vandhuller, sågar i brakvande rundt omkring i DK. Gedden, den skal selvfølgelig med på listen i år.

prøve kræfter med en Gedde, så derfor vil jeg dele mine erfaringer omkring, hvordan jeg kommer i gang, og bliver gearet op til en snarlig geddetur. Og håber på der er nogen venlige sjæle på Facebook, der kender til et godt vandhul eller to og vil vise mig hvordan geddefiskeriet skal udføres.

Målet er ikke at fange en gedde som det berygtede Grarup gedde der blev fanget i 1929, på 26,5 kg. og målte 150cm. Så er den nordiske rekord. (se billede) Men nok mere en fin gedde på 2-3 kg+. Men først skal der handles grej!

Køb af Gedde grej:

Indkøbsliste:

4play  Hvad størrelse og farve virker bedst?

Og hvordan skal de fiskes?

gedde 4 play

Eel Hvad størrelse og farve virker bedst og hvordan skal den fiskes?

gedde eel

Spinner Hvad størrelse og farve virker bedst?

 

Forfang hvor langt skal det være?

Skal der evt. nyt tråd til hjulet – flet eller andet? Jeg har noget fireline med brudstyrke 9,6 kg. burde det ikke kunne holde en arrig gedde?

Billigeboxershorts banner 1