TWIN COOK-ALONG // Verdens hurtigste, lækreste æggekage der tager under en halv time fra køkkenbord til spisebord. Spice den op med sødmefulde peberfrugter og rødløg – og tilsæt Pølse Kompagniets bacon.
Du skal bruge:
Chipolata bacon fra Pølse Kompagniet
½ Rød peber
½ Gul peber
1 mellemstort rødløg
5 æg
lidt smør
olie
parmesan
1. Forvarm en almindelig ovn til 200 grader
2.Skær tre tykke skiver bacon i mundrette tern og put dem på en kold stegepande med lidt olie og en lille klump smør. Tænd op for blusset på middelvarme.
3. I mens skærer du peberfrugterne i mundrette skiver, hvorefter disse ryger op på panden til baconen.
4. Rødløget skæres ligeledes i skiver og lægges også i blandingen.
5. Mens du lytter til pandens syden og boblen pisker du 5 gode øko-æg i en skål med lidt salt. Når baconen er brun og sprød, peberfrugterne bløde og løgene har fået lidt sødme hældes æggeblandingen over hele baduljen.
6. Sæt panden i ovnen i 7-10 minutter eller indtil æggemassen har sat sig og fået lidt farve.
7. Riv lidt parmesanost mens æggekaggen hygger i ovnen og drys så lidt over når den er færdig.
Servér eventuelt med Pølse Kompagniets saucer.