Opskrift: Wraps med rødbedehummus og paneret aubergine

Jeg har lavet wraps med rødbedehummus og paneret aubergine. Det er en lækker efterårsret, der passer godt nu hvor man kan få danske æbler. Retten er helt vegetarisk, men hvis du gerne vil spise den med kød, kan du også bruge stegt kylling.

Opskrift: Wraps med rødbedehummus og paneret aubergine (2 personer)

4 tortillabrød
0,5 hoved spidskål
1 æble
1 dl cremefraiche
30 g feta

Rødbedehummus:
1 dåse kikærter
1 stor rødbede eller to små
1 citron
1 spsk. olie
2 spsk. vand
0,5 tsk. salt

Paneret aubergine:
1 aubergine (eller 2, hvis de er meget små)
1 æg
0,5 dl mel
1 dl rasp
1 nip cayennepeber
1 nip paprikapulver
1 nip peber
0,5 tsk. salt
2 spsk. olie

Rødbedehummus:
Skyl kikærterne. Lad vandet dryppe fra, så de ikke er for våde.
Skræl rødbeden. Skær i skiver.
Kom kikærter, rødbede, citronsaft, olie, vand og salt i en blender. Blend. Smag evt. til med mere citronsaft eller salt.

Paneret aubergine:
Skær i 1,5 cm tykke skiver.
Pisk et æg sammen i en skål.
Bland rasp, cayennepeber, paprikapulver, salt og peber i en skål.
Vend skiverne i mel, siden i æg og til sidst i rasp.
Varm olie op i en pande. Steg til de er gylden på hver side – cirka fem minutter.

Forbered toppingen:
Snit spidskålen fint.
Skær æblet i skiver.
Smuldr fetaen i yoghurten.
Hæld vandet fra kapersglasset.

Kom hummus, spidskål, aubergine, æble, kapers og yoghurt på toppen og fold sammen.

Find flere af mine opskrifter på frokenkraesen.com

/Linn