Opskrifter med fisk: Torsk i fad er nem aftensmad, som du nemt kan lave direkte i ovnen | REMA 1000

Nem aftensmad er opskrifter med fisk, og i særdeleshed torsk i fad. Torsk i fad er nem aftensmad, da det tager under 20 minutter, og ovnen klarer det meste. Opskrifter med fisk kan du hurtigt klargøre, samtidig med at du dækker bord til en nem aftensmad med torsk i fad. Torsk i fad er nemt at lave, og i opskrifter med fisk laver du garnituren samtidig – hurtig og nem aftensmad, når det er bedst.

BLIV INSPIRERET TIL NEM AFTENSMAD
Hos REMA 1000 kan du blive inspireret til nem aftensmad. Vi har opskrifter med fisk, såsom torsk i fad, og mange flere. Læs mere og bliv inspireret til nem aftensmad til familien og singlen lige her:

HVAD GØR TORSK I FAD TIL NEM AFTENSMAD
Opskrifter med fisk er normalt gode til nem aftensmad. Torsk i fad er dog endnu nemmere, da du, udover at lave velsmagende og nem aftensmad, også sparer opvasken. Torsk i fad er en af de nemmeste opskrifter med fisk, som Per Thøstesen viser, da du kan lave torsk i fad med få ingredienser samt garniture i samme fad – voila, nem aftensmad.
Som Per siger, så tager det maksimalt 20 minutter at lave hans opskrift med fisk – torsk i fad – og de hurtige kan lave hans udgave af torsk i fad meget hurtigere.

HVAD PASSER TIL OPSKRIFTER MED FISK?
Opskrifter med fisk kalder vi ikke nem aftensmad for ingenting. Torsk i fad kan du eksempelvis supplere med rodfrugter, som du kan lave sammen med fisken i ovnen (så bliver det næsten ikke nemmere at lave nem aftensmad). Til din torsk i fad kan du også lave forskellige salater, mens din fisk er i ovnen. Opskrifter med fisk kan nemt ændres, så du får dine helt egne personlige opskrifter med fisk.

Følg REMA 1000 på de sociale medier:
—————————-
Like os på Facebook:

Følg os på LinkedIn

Plus os på Google+

——————

OPSKRIFTER MED FISK OG MEGET MERE
Hos REMA 1000 går vi op i bæredygtig fisk, også når vi laver torsk i fad, og vi har derfor sat to regler for os selv og vores leverandører, som vi selvfølgelig også efterfølger, når vi laver vores opskrifter med fisk.
Al bifangst og udsmid minimeres ved fiskeri af vildtlevende fisk, samtidig med at fisk fra opdræt følger internationale standarder for bæredygtig produkton.
Så køber du fisk til bl.a. torsk i fad hos REMA 1000, kan du være sikker på, at dine opskrifter med fisk altid vil indeholde bæredygtige fisk. Vi vil nemlig ikke kun hjælpe dig med en nem aftensmad, men samtidig også sørge for at fiskeriet generelt er bæredygtigt.

OPSKRIFTER MED FISK TIL ALLE TIDER PÅ ÅRET
Vi har mange forskellige opskrifter med fisk, som du kan bruge til eksempelvis påskefrokosten, julefrokosten eller nytåret. Ud over vores opskrift med torsk i fad, kan du finde alt fra nem aftensmad til den store nytårsmenu. Du kan altid finde opskrifter med fisk lavet af vores faste kok Per Thøstesen fra Bistro Boheme.
Blandt vores opskrifter med fisk har vi blandt andet en opskrift på nytårstorsk:

REMA 1000’s MADUNIVERS
Hos REMA 1000 er vi meget mere end torsk i fad og opskrifter med fisk. Vi mener det, når vi siger, at vi vil gøre alt for at hjælpe dig med at lave nem aftensmad. Du kan gå på opdagelse i vores madunivers efter opskrifter med fisk, kød etc. på hjemmesiden, og du kan tilføje opskriften på torsk i fad til din egen private ugentlige madplan samt lave indkøbslister klar til print. Det hele betyder, at nem aftensmad er blevet endnu nemmere.

HVEM ER KOKKEN BAG TORSK I FAD OPSKRIFTEN?
Kokken i vores torsk i fad video er Per Thøstesen, der er ejer af Bistro Boheme, og har mange års erfaring med lækre opskrifter med fisk og meget mere. Det er hans personlige opskrifter med fisk, som eksempelvis torsk i fad, som han præsenterer for dig, så du også kan nyde nem aftensmad. Vi skal jo have fisk et par gange om ugen, så hvorfor ikke gøre en til tider besværlig omgang madlavning til en nem aftensmad?

HAR TORSK I FAD GJORT DIG NYSGERRIG?
Hvis du er blevet nysgerrig efter flere opskrifter med fisk, så kan du se mange flere videoer på vores Youtube kanal, så du kan lave nem aftensmad hele ugen og endda hele måneden. Nem aftensmad der smager, er vores mål med vores opskrifter.
Se mange flere videoer her:

SVØM MED STRØMMEN I STEDET FOR IMOD
Lad os gøre opskrifter med fisk, som eksempelvis torsk i fad, til nem aftensmad, så du kan bruge tiden på noget mere fornuftigt end at slave over komfuret og opvasken.

Vi vil sætte fadet med torsk i ovnen, sætte os i sofaen, og glæde os til mange flere opskrifter med fisk.

Velbekomme!