Opskrifter med hakket oksekød: en klassisk hakkebøf er nem mad, som hurtigt kan lave | REMA 1000

En af de klassiske opskrifter med hakket oksekød er en hakkebøf. En lækker hakkebøf er nem mad, der smager godt – nem mad til dig. Opskrifter med hakket oksekød kan nemt tilpasses, så din hakkebøf bliver din helt egen opskrift. Nem mad kendetegner opskrifterne med hakket oksekød, da især hakkebøf er nem at lave, samtidig med at en hakkebøf er fyldt med god smag. Nem mad må også godt være lækkert.

DEN GODE GAMLE HAKKEBØF
En hakkebøf har stort set alle danskere stiftet bekendtskab med på et tidspunkt i deres liv. Mange tror, at hvis man er til nem mad, så er man ikke til en solid hakkebøf. De fleste opskrifter med hakket oksekød er dog faktisk nemme at lave, og du kan få alle ingredienserne til en god og gedigen hakkebøf hos REMA 1000:

NEM MAD: DET SKAL DU BRUGE TIL EN GOD HAKKEBØF
I klassiske opskrifter med hakket oksekød til en god hakkebøf er der mange forskellige ingredienser. I REMA 1000 og Per Thøstesens opskrifter med hakket oksekød er det hele forsimplet, så du får nem mad med masser af smag.
Når vi taler opskrifter med hakket oksekød, så du kan lave en god hakkebøf, skal du kun bruge:
– 1 pakke SMAGFULD hakket oksekød 8-12%
– ½ bundt timian
– 1 helt hvidløg
– 2 hele chili

En af de mest velsmagende og nemmeste opskrifter med hakket oksekød, du vil komme til at lave.

Følg REMA 1000 på de sociale medier:
—————————-
Like os på Facebook:

Følg os på LinkedIn

Plus os på Google+

——————

I OPSKRIFTER MED HAKKET OKSEKØD HØRER SELVFØLGELIG OGSÅ TILBEHØR TIL
Tilbehøret – eller garnituren som nogle kalder det – til en god hakkebøf, er i REMA 1000’s opskrifter med hakket oksekød også holdt helt simpelt i tråd med konceptet – nem mad.
Tilbehøret til vores hakkebøf består af:
– ½ knoldselleri
– 1 gulerod
– 100 gram hvide bønner
– 4 fed hvidløg
– 1 bundt persille

Se hvordan du laver tilbehøret til vores hakkebøf i videoen. Hurtig og nem mad lige til dig og familien. Foretrækker du hellere kartofler til din hakkebøf, kan du selvfølgelig også lave nem mad med vores opskrifter med hakket oksekød:

EKSTRA LÆKRE TING TIL OPSKRIFTER MED HAKKET OKSEKØD
Ud over tilbehør til opskrifter med hakket oksekød kan du også lave de små ekstra delikate ting, der gør nem mad til noget ekstraordinært. Noget så simpelt som en dijonsauce, kan gøre enhver opskrift med hakket oksekød bedre, da den tilføjer noget helt særligt, når du sætter tænderne i en god hakkebøf, saucen og lækkert tilbehør. Opskrifter med hakket oksekød er typisk kun opskrifter til kødet, som eksempelvis en hakkebøf, og de indeholder som regel ikke ekstra fif og information.
For at lave en lækker dijonsauce, skal du bruge:
– smør
– 1 porre
– 2 rødløg
– 2 spsk. æblecidereddike
– 4 spsk. dijonsennep
– ¼ liter god dansk piskefløde

Opskrifter med hakket oksekød som du spicer op med en god sauce, vil imponere familie og gæster. Det garanterer vi.

I OPSKRIFTER MED HAKKET OKSEKØD SPISER VI IKKE KUN MED MUNDEN
”Det gør ikke noget, at der også er noget for øjet” – sådan siger kokken i videoen, Per Thøstesen fra Bistro Boheme, og manden bag alle vores opskrifter med hakket oksekød, heriblandt også opskriften til en god hakkebøf. Tilberedningen af grøntsagerne giver forskellige strukturer i tingene, så det hele ikke bare er det samme. Det kan du gøre ved at tilsætte grøntsagerne lidt efter lidt, så der er noget, der knaser, mens der er noget andet, der er blødere i munden.

Leder du efter flere opskrifter med hakket oksekød eller andre gode opskrifter, har vi samlet dem til dig lige her:

GET COOKING
Vi vil lade dig gennemse vores opskrifter med hakket oksekød, hvis du ikke allerede har set dem, så du kan lave lækker mad til dig og dine gæster.

Velbekomme!