Vægt

Opskrifter med kylling: lav en af de klassiske retter med kylling – lørdagskylling | REMA 1000

Opskrifter med kylling var tidligere kun lørdagskylling. Flere retter med kylling er kommet til, men lørdagskylling er stadig god. Kylling har vi spist i mange år, men når det kommer til opskrifter med kylling, har det længe været en lørdagskylling, som de fleste tilberedte. En lørdagskylling er bestemt en kylling, der stadig er værd at lave, og opskrifter med kylling garanterer masser af smag.

OPSKRIFTER MED KYLLING: LØRDAGSKYLLING
Lørdagskylling er klassikeren, når det kommer til opskrifter med kylling, og det er der en god grund til. Kylling smager altid godt, når den tilberedes rigtigt, og det er netop, hvad kokken Per Thøstesen fra Bistro Boheme viser dig i hans opskrifter med kylling. Lørdagskylling er ikke en kompliceret ret, men den garanterer kylling spækket med smag. I mange opskrifter med kylling forsvinder hovedingrediensen, nemlig kylling, i de mange andre smage i retten, men det gør den ikke i vores opskrifter med kylling – og slet ikke i vores lørdagskylling, hvor den er i centrum og pakkes med god smag. En lørdagskylling er utrolig nem at lave, og det kræver heller ikke den store forberedelsestid, da det er ovnen, der klarer det meste af arbejdet. Kylling skal helst ikke have for meget, da kylling hurtigt bliver tørt. Derfor viser Per dig, hvordan du forbereder en lørdagskylling, så du får en saftig og lækker kylling hver eneste gang, uanset hvilke opskrifter med kylling, du bruger.
Du kan selvfølgelig købe lækre pakker med kylling hos REMA 1000, hvor vi sætter god kvalitet højt, og du kan altid få en masse god inspiration til opskrifter med kylling, og meget andet, på vores hjemmeside:

LØRDAGSKYLLING ER KYLLING, NÅR DET ER BEDST
Lørdagskylling var hvad de fleste forældre lavede tidligere, når de skulle lave opskrifter med kylling. Flere har dog fået øjnene op for, at de kan lave mange spændende retter med kylling i dag. Opskrifter med kylling er i dag lige så varierede, som de folk der laver dem. Alle kan lave lækre retter med kylling, da kylling suger en masse smag i ovnen og på panden. Lørdagskylling er en gammel klassiker, mht. opskrifter med kylling, der stadig holder den dag i dag. Du kan bruge en masse forskellige krydderier, når du laver opskrifter med kylling, så du får en kylling, lige præcis som du vil have den. I denne video med opskrifter på kylling, vælger Per Thøstesen at bruge chili og paprika. Du kan bruge lige præcis de krydderier og olier, som du vil, når du laver en lækker lørdagskylling derhjemme. Vores opskrifter med kylling er til inspiration.

Følg REMA 1000 på de sociale medier:
—————————-
Like os på Facebook:

Følg os på LinkedIn

Plus os på Google+

——————

KYLLING PÅ MANGE MÅDER I VORES OPSKRIFTER MED KYLLING
Som du allerede ved, så kan du lave kylling på utallige måder, og ikke kun på de måder, du ser i vores opskrifter med kylling. Der er dog nogle få ting, du skal huske på, når du laver opskrifter med kylling. En ret som lørdagskylling skal bare i ovnen – det er jo nemt at lave kylling, tænker du. Det ér faktisk nemt at lave kylling, men du skal huske på følgende gode råd:
– Brug krydderier der komplimenterer din kylling, såsom paprika og citronskal
– Brug kun kyllinger med meget lidt vand – ellers risikerer du, at din kylling koger eller skrumper rigtig meget ind.
– Hold øje med, at din kylling ikke får for meget – med eksempelvis en lørdagskylling er det en rigtig god ide at holde øje med temperaturen sidst i tilberedningen. Ellers risikerer du tørt kød.

Når du laver en lækker lørdagskylling, så vil vi anbefale, at du bruger vores kartofler fra Sanderumgaard, da de vil give din ret et løft:

FÅ EN HÅND I KØKKENET TIL DIN KYLLING OG MEGET MERE
Hos REMA 1000 vil vi rigtig gerne give dig en hjælpende hånd, når du står og kokkerer i køkkenet. Vi har tips og tricks til forskellige opskrifter med kylling, såsom lørdagskylling, og mange andre spændende retter og tilbehør. Vores opskrifter med kylling, oksekød, grøntsager etc., kan du nemt tilpasse din egen smag, så du får nogle helt unikke og personlige retter. Videoerne er tænkt som inspiration, samtidig med at vores videoer om lørdagskylling og meget andet sagtens kan laves direkte via opskriften. Vi vil gerne hjælpe dig i gang med ny og lækker mad, så du bliver en endnu dygtigere kok – med alt lige fra kylling, oksekød, and, gris og meget mere.
Du kan få en hjælpende hånd i køkkenet fra REMA 1000 lige her:

VI ER IKKE EN KYLLING
Vi vil kaste os ud i de, og gøre klar til en lækker lørdagskylling i ovnen samt hælde noget lækkert op i glassene.

Velbekomme!