På (kort) fisketur i København

Jagten efter havørred

I dag d. 11/4 2015 kl: 08:30 startede den evige jagt efter den flotte havørred. Første stop var Refshaleøen, på molen ved indsejlingen til Lynnettet. Her stod der allerede 2 andre lystfiskere, som sagde at vandet var helt dødt men brugte alligevel en times tid der, da jeg lige skulle teste min nye fletline, et par lækre hansen blink og ophænger fluer. Fletlinen er købt fordi at jeg synes at have mistet et par gode blink til den ikke så brudsikre nylonline fx. ved udkast eller bundfang. Man kan hurtigt mærke stor forskel på fletlinen! Det føles langt bedre at fiske med, man har meget bedre følelse med stangen og blinket, da den ikke giver sig overhovedet Det kan klart anbefales.

Turen forsætter

Klokken ca. 9:45

Går jeg videre ud på Refshaleøen, helt ud til vindmøllerne. Her står der en 3-4 stykker og fisker langs stenrækken foran vindmøllerne. Her bliver både en hvid stripper, rød/sort silver arrow og bronze møre silda sendt med den nye fletline et godt stykke ud i sundet! MEN der skete ikke det store derude, og heller ikke de andre lystfiskere der ude tog noget.

 

Sidste stop kl. 11:30

Streetfishing i København

Hvad gør man når de sikre hotspots ikke giver noget? Ja så kan man lige så godt tage ind mod byen og kanalen, med udsigten over skønne København og nyde det fantastiske forårs vejr. Jeg havde hørt lidt omkring at havnefronten ud fra operahuset skulle holde lidt fisk, så det skulle da have et skud da jeg alleligevel var i området. Efter 30 min tog en stor torsk med mit lille silver arrow blink 18g. Et kvarter efter var der endnu en torsk på! Bum og aftensmaden var reddet. Begge blev taget med det lille silver arrow blink. Der blev revet godt i min lille spinnestang da de to fisk skulle landes.

 

Fletline og ophængerflue

Jagten efter havørred fortsætter i morgen

Torskene kunne ikke ligge længe i varmen, så tog hjem kort tid efter nr. 2 blev trukket op af vandet. Jagten fortsætter i morgen efter den blanke fisk! Så vil jeg lige finde et par nye steder at undersøge.

Ps. Den store torsk ryger i noget folie i aften og på grillen!