Rødspættefilet med kartofler og hyldeblomst | Coop.dk Opskrifter

Det behøver ikke at være svært at tilberede rødspætter. Vi har så mange lækre fisk i Danmark, og alligevel har rigtig mange af os svært ved at få spist fisk nok.

Mange tror det er svært at lave fisk, men det kan gøres meget simpelt. Se fx Claus Holms bud på en nem fiskeret til hverdag.

Subscribe på kanalen og vær opdateret på kommende opskrifter:

Opskrift

Ingredienser:
2 pakker rødspætter fra Thorup strand (Fileter rødspætterne)
1 dl hyldeblomst saft (ukoncentreret)
6 stk. små tomater (skæres i halve)
6 stk. grønne asparges (skåret skævt)
1 bdt dild
1/2 fennikel (snittet fint)
200 gr kogte kartofler ( koges i ca. 16 minutter)
2 stk. gulerødder (skåret i skiver)
1 tsk. sennep
70 gram smør
Salt og peber

Sådan gør du:
Kom olie på panden og tænd. Herpå rødspætterne og alle grøntsager. Kom hyldeblomstsaft på og lad det stå i ca. 5-7 minutter til fisken er klar.

Kom smør, dild og sennep på, ryst lidt på panden og smag til.

Serveres fra panden med kartofler, og der lægges tomater på. Velbekomme.