Man behøver ikke at bruge en formuge for at få kontoret til at ligne en million. Der er findes mange billige ting, som stadig gør, at kontoret ligner en million.

For at få kontoret til at ligne en million, så bør man fokusere på detaljerne og ikke billedet i en helhed. Altså bør du ikke tænke, hvad har jeg brug for i et kontor? Men rettere, hvad har kontoret brug for?

Et simpelt kontor består af et skrivebord, en kontorstol, papirholdere og lignende. Men du kan faktisk få dit kontor til at ligne en million og ligne noget taget direkte ud af et magasin.

Det første du skal tænke over er, hvilken stil skal jeg gå efter? Vil du gå efter et feminint look? Eller et maskulint? Et neutralt? Et simpelt? Eller noget helt andet? Du bør altså sætte dig et overordnet tema for dit kontor. Den største fejl mange begår, er at de ikke ved, hvilken stil kontoret skal have. Man ender så med et skrivebord af træ, en kontorstol i læder og kedelige vægge. En designer bordlampe er nok det eneste, der gør kontoret til en million, hvis det ser ud som beskrevet. Men selvom en Louis Poulsen bordlampe faktisk gør kontorets æstetik langt mere iøjefaldende, så kan du faktisk gøre det meget billigere.

Når du skal vælge et skrivebord, så kan du enten gå efter noget moderne. Her er det skriveborde af stål, glas osv. Træ er et gammelt, men stadig hyppigt brugt materiale. Vælger du et stål skrivebord, kan du evt. belægge bordpladen med et mønster. Klæbefolie kan fås hos mange steder og du kan sagtens sætte et marmor klæbefolie på bordet. Derefter skal du have en kontorstol, der passer til. Til glas og stål kan du sagtens gå efter en læderstol. Men lad den være enkel og simpel. Den skal ikke være for stor og ødelægge dit ellers simple tema. Desuden er en hvid kontorstol langt mere moderne og iøjefaldende end en sort eller brun en. Du kan også gå efter en plastik kontorstol og derefter sætte et underlag på, så den bliver mere behagelig at sidde på.

På skrivebordet er det en god idé at have en plante stående. En aloe vera plante skal f.eks. ikke vandes så tit og desuden giver den kontoret et frisk look. Du kan også have en bordlampe stående. Her kan du have en lækker designerlampe, f.eks. en Louis Poulsen bordlampe. Denne bordlampe vil give kontoret et meget lækkert look. Stil også din computer/bærbar computer på bordet og hav evt. et underlag til det.

På væggene kan du hænge nogle simple malerier eller rammer op, med forskellige simple mønstre. Du skal ikke overdrive det, men du kan hænge et stort billede op efterfulgt af 3 små ved siden af. Dette kan du enten hænge op foran skrivebordet eller et andet sted i kontoret.

Har du også en reol, så prøv så godt som muligt, ikke at rode det til. Du kan lade nogle tomme rum i reolen stå og eventuelt pynte det med en plante, en Louis Poulsen bordlampe eller lignende.