Sådan indretter du din terrasse

Det er ved at være sommer, og vi er mange som glæder os til at tilbringe en masse hyggelige stunder på terrassen. Blomsterne begynder at blomstre og det er tid til at svinge græsslåmaskinen. Duften af sommer spreder sig i de mange danske haver, og derfor er det også tid til, at du hiver både havestole og havemøbler frem fra garagen.

Det er efterhånden et års tid siden, at du og din familie tilbragte en masse lune aftener på terrassen, og derfor kan det være, at den trænger til at blive piftet op. Læs med her og find ud af hvordan du indretter din terrassen.

Få styr på udstyret

Til at starte med bør du overveje om dine havestole trænger til at blive skiftet ud. Havestole og havemøbler har faktisk stor indflydelse på din terrasses samlede udtryk, og derfor er det et rigtigt godt sted at starte, hvis du gerne vil indrette din terrassen, så den fremstår ny og indbydende.

Havestole fås i mange forskellige modeller og designs, og derfor kan du finde havestole, som opfylder dine behov. Hvis du gerne vil give din terrasse et skarpt og velovervejet udtryk, bør dine havestole gerne matche dit havebord, og gerne også resten af terrassen i både stil og udtryk.

Belysning og dekorationer

Hvis din terrasse skal emme af hygge og god energi, kan du vælge at indrette din terrasse med kulørte lamper og andre former for dekorationer. Kulørte lamper har altid været et hit i de danske hjem, fordi de typisk betragtes som indbegrebet af hygge.

Skulle kulørte lamper dog ikke passe ind i din indretningsmæssige stil, kan du alternativt vælge at gå med lanterne og levende lys. Lanterner giver ofte et mere råt og stilrent udtryk, og kan ligesom havestol, fås i mange forskellige designs og modeller.

Derudover kan du vælge at indrette din terrasse med farver og figurer. Her kan der for eksempel være tale om diverse planter, som kan indhylle din terrasse i grønt. Ligeledes kan du finde forskellige dekorative figurer, som kan placeres rundt på terrassen. Figurerne vil være med til at give din terrasse et mere eksklusivt look.