Se med og find ud af, hvordan du kan lave en grøntsags-Picasso: en nem salat af savoykål, violet grønkål, Havtorn saft, spidskommen og
sennep stegt i økologisk persillesmør, som smager helt fantastisk.
Subscribe på kanalen og vær opdateret på kommende opskrifter:
Opskrift
Ingredienser:
Savoykål
Violet grønkål
Grønkål
2 dl havtorn appelsin saft
100 gram smør
Frisk hakket persille
Frisk peber-salt
1 dl syrnet creme fra Thise- 0,2 % Retro
Sådan gør du:
Kom smørret i en gryde, tilsæt kål i passende størrelse.
Kålen svinges og krydres i smørret. Tilsæt herefter saft, og lad det simre i 5-7 minutter.
Anrettes i en dyb tallerken, med retro creme på toppen.
Salaten kan spises som den er, eller som tilbehør til eksempelvis frikadeller.
Velbekomme!