Sensitiv Selvsabotage. Sådan gør du som sensitiv, dine svagheder til en styrke ♥

Alle har vi svagheder med os, men er vi ikke bevidste om dem, er vi ubevidst styret af vores svagheder.

Samtidig er det enormt ressourcekrævende at leve livet med blinde vinkler, for det svarer til at køre i trafikken med et begrænset udsyn, fordi vi kører uden sidespejle og bakspejle alt imens ruderne er enormt snavset.
 
Tør du og jeg i stedet erkende OG tage ejerskab for vores svagheder kan du hente en enorm styrke i det at være dig.- Fordi dette svarer til at vaske de indre vinduer og ikke kun se det man selv vil se.

Når du tager du ejerskab for og står ved hele din personlighed, frem for kun noget af det – får hele din personlighed et kæmpe løft. Som hvis du tog en kæmpe sort sæk over dit hoved og smed væk for altid!!

Vi er nemlig ikke kun gode, rene, lette, støttende og glade. Vi er ligeså sure, trætte, ondskabsfulde, nedladende og kritiske – hvis ikke over for andre, så over for os selv.
 
Som en sensitiv kan giv godt have en tendens til at være meget nærtagne samtidig med at vi tager alting bogstaveligt og personligt.

Også dette kan godt vendes om til en styrke. Ligeså vores umiddelbarhed som oftest mere er et problem for andre, end det bør være for os. Men det er det jeg nævner i dagens video.

HUSK nu – at ud over dagens jubilæumsvideo, så forkæler jeg dig med DOBBELT op i min online SELVFORKÆLELESESMEKKA som du finder her

Dvs ALT du vælger at forkæle og styrke din sårbarhed med indefra – det giver jeg DOBBELT op på. Efter endt download sender jeg dig en mail og spørger hvad du kunne tænke dig -tilsvarende prismæssigt det du lige downloadede ♥

-Det der er en svaghed i VORES øjne – er oftest blevet det, fordi ANDRE har et problem med vores anderledes og mere dybe sensitive personlighed.

At andre har et problem med din væremåde, tangegang eller hvordan du spiser, ser ud eller vælger at gå til livet på, – det er reelt set ikke dit problem. Det er andres.

Mennesker der ikke hviler i sig selv, gør oftest alt hvad de kan, for at gøre andre usikre. Og det kan være svært for en sensitiv person at håndtere.

Men hvad der så reelt set er DIG, dine styrker og hvad der kendetegner din super smukke dejlige personlighed, dette skal det være mig en ære, at hjælpe dig med at få øje på.

Via mit 12 dages onlineforløb ♥

Hen over 12 dage, hvor du får en mail pr dag løfter jeg dig fysis, psykisk og åndeligt på INGEN TID!

Der er INGEN HJEMMEOPGAVER, INGEN SLID & TUNGT arbejde. Jeg SanneSiphora gør arbjejdet, du tømmer blot tankerne i en notesbog) og modtager masser af skøn healing.

-Alt imens du bliver intuitivt coachet, løftet og styrket hvad angår ALLE områder af dit liv.

Dit forhold til dig selv, forholdet til andre, dine børn, forældre, partner, til din økonomi, karriere, dit helbred og dit livsformål – alle områder får du løftet og styrket

INTET område glemmer jeg – læs hvad tidligere deltagere som du kan hilse på, via en lukket facebook gruppe, når du har tilmeldt, dig, skriver lige her