Slankekur for unge

Aktive unge er nødt til, at have en velafbalanceret kost som brændstof til deres energiske liv, samt til knogle og muskelvækst kan udvikle sig. de gennemsnitlige unge kan også forblive slanke gennem deres aktive liv som ofte omfatter en masse sport og gymnastik, men kosten spiller en stor rolle i hvordan i det sunde livsstil som de burde have. Her er skrevet lidt om tips og råd til hvordan en sådan slankekur kan bestå.

1: Mere frugt og grøntsager

En nem måde for en unge til at tabe sig er at tilføje mere frugt og grønt til deres kost. Og mindske indtagelsen af ​​friturestegt mad fra fast-food restauranter og snacks som chips og kager. Eksperterne anbefaler, at fire til fem portioner frugt og grøntsager skal spises dagligt for et optimalt sund kost.

Unge har brug for vigtige næringsstoffer som jern og magnesium for at opretholde en normal muskel-og nerve funktion, og for at holde knoglerne stærke og sørge for et sundt immunsystem. Disse næringsstoffer findes ofte i grøntsager som broccoli, spinat, grønkål og kål, man kan f.eks f å de grønne grøntsager i kosten igennem blandede salater både til frokost og aften. Også dampede grøntsager og her kan tilføjes sunde olier til at forbedre smagen. Sørg for at have frisk frugt fremme på bordet inden for nem rækkevidde, når den lille sult kommer på besøg.

Også Kød kan bruges

At tabe sig kan også ske ved at spise mindre rødt kød og mere kylling og fisk. De fleste unge anerkender ikke kylling medmindre det er en lille guldklump med en dip sauce. Se på mulighederne for at gøre det almindelig kogt kylling mere tiltrækkende ved at marineres det eller tilføje krydderurter, citron og hvidløg inden tilberedning. Brug mindre rødt kød ved at tilføje det som en mindre ingrediens i stedet for det til hoved ingrediens i måltidet.

Intet er lavere i kalorier og giver mere essentielle næringsstoffer som Omega-3 olie til hjerte-kar-, immun-systemet, og til hjernens funktion end fisk og skaldyr. Fisk er en fødevare, som unge sjældent spiser når ude og derhjemme spiser de det kun under pres. At tilføje fisk til din kost regelmæssigt er ikke kun sundt, men hjælper med at reducere de overflødige kilo. Sats på rejer, kammuslinger, muslinger eller hummer til at lokke de unge ned i skaldyrs rækken.

Web2media samarbejde