Test af 3 spændende kystblink

Jeg har fået lov til at teste nogen super fede kystblink, 3 forskellige i både sølv og guld! Jeg har været ude at kaste lidt med disse guld og sølv basser læs testen nedenfor. Der er fisket fra kyst og moler rundt om i København godt nok på en lidt lavvandet dag så der var ingen fisk, men disse blink skal helt sikkert prøves af på linje med stripperen.

 

kystblink fra www.billigtfiskegrej.dk

Nr. 1 20g. Navn: Leech

Dette lille buttede s-formet blink, har en fantastisk god kastelængde, selv på en mindre spinnestang. Det har en enorm vrikkende gang i vandet. Det er flot udformet og det er svært at se at det kun koster 15 kr. Jig og nedgangs effekten er også rigtig god samt en fin gang ved langsom indspinning.

Nr. 2 15g. Navn: Hyperbola II

Dette blink har den mere gense kystblink form dvs. sammen s-form som vi kender fra fx møre silda, dog har dette blink en smule udhulning i begge ender hvilket giver det en meget livlig gang i vandet også ved langsom indspinning. Det er første gang jeg fisker med et dobbelt kroget blink så er spændt på hvilken krog fisken kroges. Blinket her er super flot udformet har dog en lidt mindre kastelængde da det er fladt.

Nr. 3 15g. Navn: Surfboard

Det sidste blink Surfbord, har en fin kastelængde og et rigtigt flot design det er helt fladt på en ene side, hvor der er glimmer og på den anden side er der en forhøjning på midten som giver blinket en rigtig livlig gang i vandet. Blinket her synker lidt hurtigere end de 2 andre blink, hvilket godt kan være en fordel når du gerne vil fiske ud fra en mole på dybere vand. Det effektivt til at blive jigget.

 

Sidste bemærkning.

Jeg vil anbefale at man bruger hægter til disse blink, da der ikke er monteret en springring på. Men sådan en har man jo altid på

GT-Bio som står bag en masse spændende blink de går lidt udover de traditionelle former, hvilket jeg synes er rigtig sjovt at prøve at fiske med og er sikker på at der er masser er fisk i deres blink.