Tilberedning af runde fisk grillet torsk, ørred mf.
Fangsten fra igår røg direkte på den varme kulgrill har selv været lidt på udkig efter gode måder at tilberede en torsk på, nu det er dem der kommer med hjem for tiden (går efter havørred men ja). Torsken er nu også en dejlig spisefisk.
Først skal du fange en fisk!
At fange fisk er det vi er bedst til os lystfiskere, så det er ingen undskyldning for at man ikke selv lige smutte ud at fanger aftensmaden. Som i kan se på billede blev det til torsk denne dag.
Ingredienser!
Efter du har renses din friskfanget fisk, skal du have disse ingredienser klar.
Salt og peber
citron
hvidløg
frisk timian
løg
chili og lidt oile eller smør til at smøre sølvpapiret med
Tilberedning!
Tænd grillen! fisken skal have ca. 20 min på hver side.
Tag stykke folie der passer til fangsten, og smør det ind i olie, margarine eller smør.
Snit alle dine ingredienser, og pres hvidløgene hvorefter det bliver lagt på fisken ovenpå, nedenunder og indeni.
Skær evt, et pat snit i fisken så ingredienserne har nemmere ved at give smag.
Pak den fint ind i folien og smid den på direkte varme på grillen.
Grillet fisk / torsk
Grill fisken ca. 20 min på hver side
(målt på en fisk der vejet små 3 kg da den røg op af vandet)
Nyd den frisk fanget fisk!
Nyd den grillet og sommerkrydret fisk gerne med nogle ovnbagte kartofler og løg, samt en lækker bechamelsovs! passer godt med en kold øl!
Velbekomme