Fraklip fra vores online kursus RAW FOOD

Fraklip fra vores online undervisning på High On Life University;)

Vil du se det færdige materiale – fri for kiks – kan du klikke dig ind på universitetet her:

På dette kursus lærer du, hvordan din krop virker fra a-z, hvordan det du putter i munden enten ødelægger eller helbreder din krop – og hvorfor. Er du træt af sygdom, vil du have et bedre helbred -eller bare gerne strutte af energi, så er dette modul lige noget for dig.

På dette kursus lærer du, hvordan din krop virker fra a-z, hvordan det du putter i munden enten ødelægger eller helbreder din krop – og hvorfor.

Er du træt af sygdom, vil du have et bedre helbred -eller bare gerne strutte af energi, så er dette modul lige noget for dig.

Du behøver ikke kende til Raw Food i forvejen for at få noget ud af dette forløb, og er du i forvejen hooked på raw food, kan dette forløb både give dig mere viden om den mad du spiser og give dig inspiration til nye retter.

Raw Food har revolutioneret vores liv og vores helbred — til en grad hvor det i dag er vores arbejde og passion at dele ud af denne viden. Vi har læst og læst og læst –og sorteret – i den videnskabelige litteratur — for at kunne bringe dig dette seminar som fortæller dig alt hvad du behøver for selv at komme i gang med (eller komme videre med) Raw Food.

Du behøver intet fancy udstyr, eksotiske fødevarer eller dyre kosttilskud for at være med. Du behøver ikke engang ville leve 100% som raw fooder for at være med. Dette forløb giver dig viden om den mad du spiser og hvordan det påvirker din krop. Og så får du en masse tips til at booste din sundhed og dit energiniveau — super simpelt.

HVAD ER RAW FOOD?
*Hvordan lever en raw food veganer?
*Vidste du at læger over hele verden bruger raw food i behandlingen af alvorlige sygdomme som fx gigt, diabetes og cancer?

HVORFOR RAW FOOD?
*Om akrylamid og anden kemi – og dets effekt i kroppen
*Proteiner – om denaturering, aminosyrer og hvor meget protein har kroppen egentligt brug for?
*Mutation og evolution.

ENZYMER- KILDEN TIL LIV
*What’s the buzz?
*Mineraler, pH-værdi og udvikling af sygdomme.
*Hvordan får man nok kalk, protein og essentielle næringsstoffer?

KVALITET
*Om økologi og hybrider

SÅDAN KOMMER DU I GANG
*En dag på raw food
*Hvordan du kommer let i gang
*Raw Food Tv-Køkken. Sådan laver du let lækre Raw Food retter

Med i prisen får du Raw Food Guiden — Magiske Sunde Opskrifter af Caroline Fibæk. Indeholder udover en guide til raw food opskrifter på morgen-, middag- og aftensmad, snacks og desserter. Prøv bl.a. Milkshakes, grønne powerjuices, Macaffee, rå tabouleh, marineret broccolisalat, avocadofritter, Chilli Sin Carne, Creme Cheese, Minimuffins, Cheesy mandler, Banana Chocolate-Chip Icecream og FrugtBombe.

Du får diplom, når kurset er afsluttet.